'Advent festival u Prolazu' donosi čak 16 koncerata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2022.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Otvorenje festivala obilježit će nastup Natali Dizdar, nakon koje će sve do početka siječnja biti organizirana svakodnevna glazbena događanja. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog Adventa, kako je najavljeno, brojnim sadržajima i atraktivnim dekoracijama trebalo bi ponovno oživjeti staru slavu grada Zagreba kao iznimno atraktivne blagdanske destinacije za sve domaće i strane posjetitelje. Jedna od neizostavnih lokacija za zabavu i uživanje u idiličnoj božićnoj atmosferi prema svemu sudeći će biti i zagrebački Jagerhorn u zagrebačkoj Ilici u sklopu kojeg građane i sve posjetitelje grada Zagreba očekuje posebno iznenađenje u vidu svakodnevnih glazbenih događanja. Riječ je o "Advent festivalu u Prolazu" koji će počevši od 26. ovog mjeseca pa do početka siječnja ugostiti neka od najatraktivnijih glazbenih imena popularne urbane glazbe.

Posjetitelji Jagerhorna će u navedenom periodu moći uživati u čak 16 koncerata. Glazbena događanja će biti organizirana svakodnevno dok će glavni koncerti biti održani od četvrtka do nedjelje u vrijeme trajanja Adventa. Svi posjetitelji će imati priliku uživati u izvedbama Soul Shadowsa, Mangroovea, Kristijana Beluhana & CP Supaloversa, Oridano Gipsy Jazz banda, Tonija Drame, Brasil Samba Trio-a, Balkanzoo Trio-a i mnogih drugih. Otvorenje nas očekuje u subotu 26. listopada kada će Festival i događanja u Jagerhornu svojim nastupom obilježiti Natali Dizdar.

Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača koji spadaju u sam vrh domaće glazbene scene. Navedeni line-up će svakako biti garancija vrhunskog provoda.

Osim koncerata, program festivala će biti upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-a, dok će svakog četvrtka u Jagerhornu biti organizirane JAZZ večeri tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra. Zahvaljujući festivalskim događanjima, za očekivati je da će Jagerhorn postati jedna od neizostavnih točaka ovogodišnjih božićnih događanja u našem glavnom gradu.


VIŠE O TEMAMAAdvent u ZagrebuZagrebHotel Jagerhorn
Povezano