adidas i ove godine u Ilici otvorio Xmas kutak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.12.2022.

0

adidas Xmas u Ilici

adidas Xmas u Ilici

Blagdansko uređeni foto corner ostaje u trgovini do kraja prosinca i idealna je lokacija za snimanje prigodnih fotografija i video sadržaja za društvene mreže

Već tradicionalno, kao i svakog prosinca, adidas je u svojoj trgovini u Ilici 21, u centru Zagreba, uredio prigodan, izuzetno šarmantan kutak koji postaje savršena kulisa za blagdanske fotografije.

Crveni Xmas corner je postavljen 1. prosinca i odmah je privukao brojne kupce koji su upravo tamo birali i blagdanske poklone. Trenirke, sportske torbe, najudobnije hudice, čarape, kape i tenisice samo su od neki od poklona kojima kupci adidasa mogu razveseliti svoje najmilije i uljepšati im ovo blagdansko vrijeme. Te poklone mogu odmah umotati i u najljepša blagdanska poklon pakiranja. Osim toga, posjetitelji se mogu i fotografirati u adidasovom Holiday corneru i poslati razglednicu članovima obitelji, prijateljima, srodnim dušama ili poslovnim suradnicima...

Odjeća, obuća i modni dodaci ovog najpoznatijeg i najpopularnijeg lifestyle i sportskog brenda postali su sastavnim dijelom garderobe današnjih trendsettera među kojima su i poznati influenceri: Ismael Hadžić, Borna Rastović i Martina Filić. adidasove kolekcije trenirki, majica s kapuljačom i tenisica osvajaju svijet već dugi niz godina, a sve zahvaljujući modernom dizajnu i suvremenim siluetama.

Martina Filić i Ismael Hadžić

Martina Filić i Ismael Hadžić

Osim adidasovog Holiday kutka u adidasovom dućanu u Ilici 21, na trećem se katu nalazi i adidas Sport studio, savršeno mjesto za vrhunske grupne treninge za žene i muškarce, pa tako ljubitelji zdravog života ispod božićne jelke možda pronađu i priliku za kreiranje zdravih navika od početka godine.


VIŠE O TEMAMAadidasšoping u ZagrebuBožić
Povezano