About You od danas i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2020.

0

About You

About You

Europska modna online trgovina About You nastavlja svoje uspješno internacionalno poslovanje pokretanjem online trgovine aboutyou.hr 8. rujna 2020.

Nakon Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske, Belgije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Baltičkih zemalja About You lansira svoju online trgovinu i u Hrvatskoj.
About You je prva online shopping destinacija na kojoj svatko može otkriti modu, inspirirati se i kupovati odjeću koja odgovara pojedinačnom osobnom stilu. Ova online modna trgovina digitalizira tradicionalno iskustvo odlaska u kupovinu, a dostupna je putem računala, tableta i pametnog telefona kao i putem nagrađivane About You aplikacije. U Hrvatskoj, ova isključivo online trgovina nudi više od 100 000 proizvoda više od 700 brendova od koji su mnogi po prvi puta dostupni na hrvatskom tržištu.
Uz limitirani popust od 25% kao znak dobrodošlice u prvom tjednu nakon lansiranja, modna online trgovina About You poziva kupce iz Hrvatske da isprobaju novo, inspirirajuće iskustvo shoppinga. Kod se može pronaći na www.aboutyou.hr.
 
About You je modna i tech kompanija sa sjedištem u Hamburgu. Osnovali su je mladi poduzetnici Tarek Müller (31), Sebastian Betz (29) i Hannes Wiese (38) u 2014. U samo šest godina ABOUT YOU je postala jedna od najvećih europskih trgovina  odjećom s godišnjim prihodom od 742 milijuna eura (2019./2020.). Nakon prijašnjih pokretanja online trgovina u Češkoj i Slovačkoj, između ostalih, ABOUT YOU postaje vodeća online trgovina na tržištu u samo par tjedana.

"Za nas hrvatsko tržište predstavlja veliki potencijal. Očekujemo brz rast s ciljem da postanemo vodeća online trgovina na tržištu u kratkom vremenu. Također,  veseli nas vidjeti kako će se naši korisnici iz Hrvatske inspirirati širokom ponudom na našoj platformi, besplatnom dostavom i besplatnim povratom.", izjavio je Tarek Müller, suosnivač i direktor u About You.

VIŠE O TEMAMAAbout Youonline shoppinginternetske trgovineTarek Muller
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se