7 zavodljivih haljina i jedna poruka: Pokažite leđa!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.12.2014.

200

Nije sve u dekolteu, ima nešto i u leđima! Haljine koje ih otkrivaju savršen su izbor za nadolazeće blagdanske tulume, posebno za najluđu noć u godini.

Nije baš sve u dekolteu, ima nešto i u leđima! Haljine koje ih otkrivaju u punom sjaju jedan su od ultimativnih hitova i ove sezone, a posebno će biti tražene za nadolaeće blagdanske tulume. Prvenstveno u najluđoj noći u godini. Ako niste sigurni da li u 2015. ući golih leđa, pogledajte kako to zamišljaju Zarini dizajneri, mogli biste nakon toga promijeniti mišljenje!

Graciozna leđa simbol su profinjenog seksepila i toliko traženi bijeg od onih tipičnih, nerijetko vulgarnih načina i sredstava zavođenja. Prema jednom istraživanju, svaki treći muškarac smatra ih najprivlačnijim dijelom ženskog tijela. Koliko ćete ih i na koji način pokazati, ovisi o vama, u galeriji fotografiji čeka vas nekoliko jako maštovitih i inspirativnih prijedloga.

Male (ali i velike) crne haljine (polu)otvorenih leđa jednostavno su savršen - istovremeno i sofisticiran i ženstven i zavodljiv - izbor za novogodišnju noć. Samo za vas odabrali smo 7 haljina iz Zarine aktualne jesensko-zimske kolekcije.

> Frizure za jesen/zimu 2014/2015: Pogledajte što je IN!


VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine otvorenih leđaparty haljinehaljine za Novu godinunovogodišnje haljinehaljine na V izrezdrapirane haljine
Povezano