5 vrhunskih seruma za lice s vitaminom C

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 19.09.2022.

0

Najbolji serumi za lice s vitaminom C

Najbolji serumi za lice s vitaminom C

Vitamin C iznimno je vrijedan sastojak koji biste trebali imati u svojoj skincare rutini, a mi smo za vas pronašli pet odličnih seruma za lice koji su ga prepuni.

Dragocjeni vitamin C važan je za zdravlje tijela iznutra, ali i izvana, a pogotovo u sve hladnijem dijelu godine koje nam je već pred vratima. Osim što popravlja imunitet, odličan je i za zdravlje kože pa bi se svakako trebao naći u barem jednom od vaših beauty proizvoda koje koristite u svojoj skincare rutini. Ovaj sastojak je snažan antioksidans te sprječava narušavanje zdravlja kože vanjskim štetnim utjecajima.

Također, vitamin C je neizostavan sastojak u sintezi kolagena te koži vraća elastičnost i čini ju čvršćom te mladolikom. Osim toga, posvjetljuje ten, smanjuje vidljivost bora, ali i pojavu različitih nepravilnosti poput prištića i mitesera. U nastavku smo izdvojili pet odličnih i efikasnih seruma za lice čije su formule bogate vitaminom C i koji će biti vaši glavni saveznici u njezi kože u nadolazećim jesenskim i zimskim mjesecima.

1. La Roche-Posay - Pure Vitamin C


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


2. Garnier - Skin Naturals Vitamin C


Foto: Garnier

Foto: Garnier


3. Bioderma - Pigmentbio C-Concetrate


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


4. Avon - Anew Vitamin C


Foto: Avon

Foto: Avon5. Eucerin - Hyaluron-Filler Vitamin C Booster


Foto: Eucerin

Foto: EucerinVIŠE O TEMAMALa Roche PosayGarnierBiodermaAvonEucerinserumiserumi za licevitamin c
Povezano