5 trendova koji već izlaze iz mode

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 04.08.2017.

13

Ilustracija | Foto: Zara

Ilustracija | Foto: Zara

Moda se brzo mijenja, posebno u današnjem svijetu. Modni trendovi često traju samo jednu sezonu, a s nekim koji su obilježili ljeto možemo se početi pozdravljati već sada.

Pratite modu i pažljivo ste proučili sve trendove? Kupili ste nekoliko komada aktualnih za sezonu ljeto 2017.? Neke komade trebali biste nositi češće jer će oni već za par mjeseci izaći iz mode. Donosimo vam popis modnih trendova koji će trajati maksimalno do početka rujna.
Ušiveni detalji na odjeći. Ušiveni detalji poput cvijeća početkom ove godine pojavili su se u našim životima, no njihova popularnost postepeno opada. Oni neće dugo biti IN.
Resice. Nalaze se i na torbama, i na prslucima, i na suknjama, i na hlačana. No uskoro će se zanimanje za ovaj kaubojski element smanjiti. Uživajte dok možete!

Skinny traperice sljedeći je trend s kojim se opraštamo. Dugo su dominirale, a voljeli smo ih nositi s dužim košuljama i kaputima. Takvih outfita bit će sve manje.

Crna boja dugo je vremena bila jedna od glavnih boja. To nije bilo čudno jer je u modu ušao rock stil, a bez crne boje on je nemoguć. No, vrijeme crne boje polako prolazi - danas su in neke druge boje.

Opušteni, vrećasti stil. Najneočekivaniji modni stil posljednjih sezona odradio je svoje. Nosit ćemo haljine preko običnih majica i dalje, no to je sve.

VIŠE O TEMAMAskinny trapericevrećasta odjećaresice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se