5 suhih šampona za kosu koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 12.09.2019.

0

Najbolji suhi šamponi

Najbolji suhi šamponi

Šampon za suho pranje odličan je beauty proizvod za svaku ženu koja se ponekad bori s mnogim obavezama, budući da skriva masno vlasište, a mi smo za vas izdvojili one najefikasnije!

Šampon za suho pranje omiljen je beauty proizvod brojnih žena, budući da kamuflira masno vlasište, ali i daje volumen kosi. Savršen je za dane kada ste zauzeti i opterećeni brojnim obavezama, jer će vašoj kosi u svega nekoliko minuta dati čist i lijep izgled, čak i ako niste stigli oprati kosu. Sve što morate učiniti je našpricati ga na svoju kosu, s udaljenosti od oko 15 centimetara te ga umasirati prstima i spremni ste za izlazak! Zavirili smo u trgovine i za vas izdvojili pet najboljih proizvoda koje svakako morate isprobati!

1. Batiste - Volumizing Dry Shampoo

Foto: Batiste

Foto: Batiste

Osim što će kamuflirate masno vlasište, ovaj suhi šampon pobrinut će se da vaša kosa dobije na volumenu te ostane takva tijekom cijelog dana. Osim što je iznimno praktičan i učinkovit, ovaj proizvod ima i miris koji će vas oduševiti!

2. Elvive - Extraordinary Clay Dry Shampoo

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Ovaj suhi šampon odličan je za normalnu i masnu kosu kojoj će u trenu vratiti čisti sjaj. Vratit će vam osjećaj čistoće i svježine koji će potrajati cijeli dan. Odlično za dane prepune obaveza!

3. Got2b - Extra Fresh Dry Shampoo

Foto: Schwarzkopf

Foto: Schwarzkopf

Got2b suhi šampon osvježava i čisti kosu u trenu te joj daje divan miris. Osim što je učinkovit, vrlo je dugotrajan pa će vam sigurno trajati tijekom cijelog dana na poslu ili drugim obavezama.

4. Schauma - My Daring Clean Dry Shampoo

Foto: Schwarzkopf

Foto: Schwarzkopf

Ako želite imati svježu i čistu kosu, iako je niste imali vremena oprati, ovo je šampon za vas! Oduševit će vas svojim prekrasnim mirisom, a vašoj će kosi pružiti volumen i do 24 sata.

5. TIGI - Bed Head, Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo

Foto: TIGI

Foto: TIGI

Ovaj suhi šampon apsorbirat će sve što vašu kosu čini masnom te ju osvježiti i vratiti osjećaj čistoće. Odličan je za sve tipove kose, a oduševit će vas i svojim divnim mirisom vanilije.


VIŠE O TEMAMABeauty savjetišamponisuhi šamponi
Povezano