5 sjajnih seruma za rast i volumen trepavica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 06.02.2024.

0

Sjajni serumi za trepavice

Sjajni serumi za trepavice

Trepavice mogu imati dramatičan utjecaj na izgled lica, zato bismo svi voljeli imati što duže i punije volumenom, a za to isprobajte jedan od ovih odličnih seruma za rast trepavica. 

Dok se neki rode s time, drugi se muče i trude pronaći rješenje koje bi im pomoglo u ubrzavanju rasta trepavica, ali i dobivanju volumena. To je svakako želja mnogih od nas budući da upravo trepavice mogu u trenu, dramatično promijeniti čitav izgled lica. Često, rijetke, kratke i tanke trepavice mogu licu dati dojam uspavanosti, a make-up učiniti manje glamuroznim. Jedno od vrlo očitih rješenja jest, naravno, maskara, no za nešto dugotrajniji efekt, isprobajte serume za trepavice.

Što je to zapravo serum za rast trepavica? Pa, to je beauty proizvod čija je formula kreirana s ciljem ubrzavanja rasta trepavica, održavanjem njihova zdravlja, ali i poboljšavanjem njihova izgleda. Oni sadrže brojne aktivne sastojke poput raznih vitamina, proteina i hijalurona koji svi dubinski hrane trepavice, jačaju ih i ubrzavaju njihov rast, daju im volumen i elastičnost - sve ono što im zapravo i treba. U nastavku smo izdvojili pet sjajnih seruma za rast trepavica koje morate isprobati.

1. Rimmel - Wonder'Care Lash Serum


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


2. RevitaLash - Advanced Lash Serum


Foto: RevitaLash

Foto: RevitaLash


3. Max Factor - False Lash Effect Serum


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


4. Artdeco - Lash Booster


Foto: Artdeco

Foto: Artdeco


5. Wet n Wild - Boost Me Up Lash Serum


Foto: Wet n Wild

Foto: Wet n WildVIŠE O TEMAMARimmelRevitaLashMax FactorArtdecoWet n Wildserumiserumi za trepavice
Povezano