5 sjajnih maskara koje su savršene za osjetljive oči

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 22.02.2024.

0

Sjajne maskare za osjetljive oči

Sjajne maskare za osjetljive oči

Ako imate osjetljive oči sklone iritaciji, pronašli smo pet savršenih maskara za vas koje će divno naglasiti trepavice, bez nadraživanja očiju.

Maskara je, bez sumnje, jedan od neizostavnih make-up proizvoda bez kojih cjelokupan izgled šminke jednostavno ne izgleda jednako glamurozno. Nosimo ju u dnevnim i prirodnim make-upo look-ovima, kao i u onim večernjim te formalnim te je svakako jedan od koraka koji nikada ne preskačemo kada se šminkamo. Problem s maskarom javlja se tek prilikom razmazivanja ili grudanja iste, a ponekad može doći i do nadraživanja očiju, ako ste jedna od onih žena koje imaju problema s osjetljivim očima.

Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći mnoštvo odličnih maskara čije su formule u potpunosti prilagođene osjetljivim očima. Otporne na razmazivanje, garantirano vam neće ulaziti u oči, a istovremeno se vrlo lako skidaju - čak uz pomoć samo obične tople vode. Kao dodatan plus, većina sadrži nježne sastojke bogate hranjivimm sastojcima koji usputno, osim što vam daju glamurozne oči iz snova, njeguju trepavice te potiču njihov rast. Otkrijte naših pet favorita.

1. Bourjois - Twist up The Volume Mascara


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


2. L’Oréal - Volume Million Lashes Mascara


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Artdeco - Amazing Effect Mascara


Foto: Artdeco

Foto: Artdeco


4. Essence - Sensitive but Wow Mascara


Foto: Essence

Foto: Essence


5. Bourjois - Volume Galmour Max Mascara


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois



VIŠE O TEMAMABourjoisLorealArtdecoEssencemaskaremake-up




Povezano