5 odličnih ulja za sjajnu i njegovanu kosu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.06.2023.

0

Odlična njegujuća ulja za kosu

Odlična njegujuća ulja za kosu

Ulje za kosu je must-have beauty proizvod u ljetnim mjesecima koji štiti kosu i održava ju njegovanom, sjajnom te punom volumena, zato smo pronašli pet najboljih.

Stiglo nam je ljetno vrijeme, a sa sobom nam je donijelo sunce, more, visoke temperature i vlagu u zraku. Koliko god nestrpljivo iščekivali te neke ljetne radosti, ipak je važno od njih zaštititi kosu, želimo li uvijek imati postojanu i sjajnu frizuru iz snova. Naime, sve gore nabrojano isušuje kosu te pospješuje njezino pucanje i ispadanje, ukoliko ju se pravilno ne njeguje. Kao naš glavni saveznik u njezi kose općenito, a posebno ljeti, uvijek se istaknu bogata hranjiva ulja za kosu koja bi svakako trebala biti u baš svakoj kozmetičkoj torbici.

Ako ste se pitali zašto baš ulja za kosu, tu smo da vam nabrojimo sve njihove prednosti. Bogate formule sadrže brojne hranjive tvari i prodiru duboko u kosu, pružajući hidrataciju, sjaj i mekoću, ali i potičući njezin rast. Osim toga, stvaraju svojevrsnu barijeru između kose i izvora topline poput sunca ili pak fena pa je tako štite od oštećivanja. U nastavku smo izdvojili pet odličnih hranjivih ulja za kosu koja bi se svakako trebala naći u vašoj privatnoj beauty kolekciji i koja će vam osigurati frizuru o kakvoj ste sanjali.

1. Pantene - Keratin Protect Oil


Foto: Pantene

Foto: Pantene


2. L’Oréal - Elseve Extraordinary Oil


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Wella - SP Luxe Oil


Foto: Wella

Foto: Wella


4. Syoss - Repair Beauty Elixir


Foto: Syoss

Foto: Syoss


5. Sisley - Precious Hair Care Oil


Foto: Sisley

Foto: SisleyVIŠE O TEMAMAPanteneLorealWellaSyossSisleyuljahranjiva uljaulja za kosunjega kose
Povezano