5 odličnih ulja sa šljokicama za blistavu kožu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 13.12.2021.

0

Ulja sa šljokicama

Ulja sa šljokicama

Hranjiva ulja za tijelo savršen su beauty proizvod za zimu kada je našoj koži potrebna dodatna doza hidratacije, a mi smo izdvojili top pet sa šljokicama za posebno blistav izgled.

Pravilna njega kože izuzetno je važna tijekom cijele godine, a posebno u zimskim mjesecima kada je ona sklonija isušivanju pa joj je potrebna dodatna doza hidratacije. Jedan od najvažnijih proizvoda koji biste svakako trebali dodati svojoj rutini u njezi kože je hranjivo ulje za kožu. Ono prodire i do najdubljih slojeva kože, potiče razvoj stanica te ih istovremeno i hidratizira pa je koža zdravija, elastičnija i nježna te meka na dodir.

Ovog puta, za oko su nam posebno zapela hranjiva ulja za tijelo sa šljokicama. Osim što će dubinski njegovati vašu kožu, dat će joj i vizualno blistaviji te efektan izgled koji će se savršeno slagati sa svim vašim blagdanskim outfitima. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet ulja koja vas sigurno neće razočarati i čiji će vas efekt ostaviti bez daha.

1. Anastasia Beverly Hills - Shimmer Body Oil


Foto: Anastasia Beverly Hills

Foto: Anastasia Beverly Hills


2. Estée Lauder - Bronze Goddess OilFoto: Estée Lauder

Foto: Estée Lauder


3. Moroccanoil - Shimmering Body OilFoto: Morrocanoil

Foto: Morrocanoil


4. Nuxe -  Huile Prodigieuse OrFoto: Nuxe

Foto: Nuxe


5. Olival - Čarobno zlatno ulje


Foto: Olival

Foto: OlivalVIŠE O TEMAMAuljaulja za tijelosjajna uljaulja sa šljokicamaAnastasia Beverly HillsEstee LauderMoroccanoilNuxeOlival
Povezano