5 odličnih proizvoda za uklanjanje šminke i čišćenje lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 24.09.2019.

0

Najbolji proizvodi za čišćenje lica

Najbolji proizvodi za čišćenje lica

Svaka ljubiteljica make-upa zna koliko je važno uklanjanje šminke nakon izlaska, stoga smo ovog puta izdvojili pet najefikasnijih proizvoda za čišćenje lica.

Svaka ljubiteljica make-upa zna kako je za zdravu i mladoliku kožu lica iznimno važno čišćenje te uklanjanje šminke nakon izlaska. Taj proces ponekad može biti zamoran nakon dugog napornog dana ili pak večernjeg izlaska, no nikako se ne smije preskakati! Kako bismo vam olakšali i pomogli vam da s lakoćom očistite i osvježite svoje lice, izdvojili smo pet najefikasnijih proizvoda uz koje ćete odmah primijetiti pozitivnu razliku na svome licu.

1. Biobaza - 3u1 Krema za uklanjanje make-upa, čišćenje i  njegu lica

Foto: Biobaza

Foto: Biobaza

Ovaj proizvod idealan je za sve tipove kože, a njegova prirodna i hidratantna formula omogućuje učinkovito uklanjanje šminke te čišćenje lica bez iritacija ili crvenila. Nanosi se direktno na kožu ili blazinicu te se ne treba ispirati.

2. bareMinerals - Oil Obsessed, Ultra-Lightweight Enriched Cleansing Oil

Foto: bareMinerals

Foto: bareMinerals

Ovo ulje s lakoćom uklanja sve nečistoće lica kao i vodootpornu šminku. U dodiru s vodom se pretvara u laganu emulziju koja savršeno prijanja na suhu kožu te joj vraća hidrataciju.

3. Vichy - Purete thermale 3u1

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Vichy 3u1 integralno sredstvo odlično je za uklanjanje šminke s osjetljive kože i očiju. U jednom koraku čisti lice, tonizira te uklanja šminku. Obogaćeno je prirodnim ekstraktom karite maslaca te koži daje osjećaj svježine i ugode.

4. L’Oréal - Micellar Cleansing Water

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

L’Oreal micelarna voda savršena je za uklanjanje svih nečistoća na licu, kao i vodootporne šminke. Savršena je za sve tipove kože te vraća hidrataciju i osjećaj ugode na licu.

5. Avène - Pjena za čišćenje

Foto: Avène

Foto: Avène

Avène pjena za čišćenje ima blagu formulu koja uklanja nečistoće i odstranjuje šminku uz pomno odabrana nježna sredstva za čišćenje kože. Nježnim kružnim pokretima nanosi se na lice, nakon čega se ispire, a koži daje poseban osjećaj ugode te ju umiruje.

VIŠE O TEMAMAAvèneL'OréalvichybiobazabareMineralsčišćenje licanjega licabeauty