5 odličnih pjena za kosu punu volumena

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 25.06.2024.

0

Foto: Pantene, RevitaLash, L'Oréal, Goldwell, Aveda

Foto: Pantene, RevitaLash, L'Oréal, Goldwell, Aveda

Pjena za kosu je jedan od onih proizvoda na koji znamo zaboraviti, a koji je zapravo savršen odabir u onim trenucima kada frizura djeluje beživotno i kada kosi nedostaje volumen -  pronašli smo 5 odličnih.

Pjena za kosu je jedan od onih beauty proizvoda koje često znamo previdjeti. Obično se nađe u sjeni nekih drugih proizvoda poput lakova za kosu i raznih drugih sprejeva. Iako ne možemo zanemariti njihov efekt, pjena za kosu je vskako jedan od proizvoda koji zaslužuje biti dio beauty rutine.

Iako su nekoć pjene za kosu imale vrlo ljepljivu teksturu, danas, s napretkom tehnologije u beauty svijetu, situacija je drugačija. Lagane i prozračne, pjene na kosi ne stvaraju osjećaj težine niti ljepljenja, a kosi daju voluminozan izgled, kao s red carpet-a.

Osim što kosi daje nevjerojatan volumen, pjene za kosu dolaze s vrlo bogatim i hranjivim formulama koje njeguju kosu, sprječavaju njezino isušivanje te je ostavljaju sjajnom, nježnom i mekom na dodir - sve ono što u frizuri želimo imati.

Najvažnije je pjenu za kosu pravilno nanijeti, stoga preporučamo da počnete s malom količinom koju ćete rasporediti na dlanove. Poput pjenu nanesite što ravnomjernije, od korijena prema vrhovima kose. I to je to! Efekt će vas ostaviti bez daha.

1. Pantene - Pro-V Perfect Volume


Foto: Pantene

Foto: Pantene


2. RevitaLash - Volume Enhancing Foam


Foto: RevitaLash

Foto: RevitaLash


3. L’Oréal - Elseve Dream Long


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Aveda - Advanced Thickening Foam


Foto: Aveda

Foto: Aveda


5. Goldwell - StyleSign Bodifying Brilliance Mousse


Foto: Goldwell

Foto: GoldwellVIŠE O TEMAMAPanteneRevitalashlorealAvedaGoldwellnjega kosepjenepjene za kosu
Povezano