5 odličnih pilinga za usne koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 23.11.2023.

0

Odlični pilinzi za usne

Odlični pilinzi za usne

U zimskim mjesecima naše su usne sklone isušivanju, zato ih treba posebno njegovati, a u tome će vam pomoći kvalitetan piling.

Sve niže temperature i promjenjivo vrijeme najavljuju skori dolazak zime. U ovome najhladnijemu dijelu godine, naša je koža posebno sklona isušivanju, a to posebice vrijedi za naše usne. Nagle promjene temperatura, suhi zrak u grijanim prostorima i slično naše usne čine suhima što može stvoriti strašan osjećaj neugode, zato ih je potrebno temeljito i redovito njegovati te zaštititi.

Na sreću, na beauty se tržištu mogu pronaći brojni beauty proizvodi koji njeguju i štite naše usne, a jedan od njih je svakako i piling za usne. On uklanja mrtve i suhe stanice kože koje se prilikom isušivanja mogu stvoriti na našim usnama i time im omogućuju da bolje upiju ostale proizvode za hidrataciju poput raznih balzama. Preporučamo korištenje pilinga barem dva puta tjedno kako biste što prije vidjeli odlične rezultate. U nastavku otkrijte pet najboljih pilinga za usne koje vrijedi isprobati.

1. Essence - Melting For Ice Cream Lip Scrub


Foto: Essence

Foto: Essence


2. Dermacol - Face & Lip Peeling


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


3. Beauty Jar - Cherry Pie Sugar Lip Polish


Foto: Beauty Jar

Foto: Beauty Jar


4. Ziaja - Tropical Pineapple Lip Scrub


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


5. Nyx - This is Everything Lip Scrub


Foto: Nyx

Foto: NyxVIŠE O TEMAMAEssenceDermacolBeauty JarZiajaNyxpilinzipiling za usneusne
Povezano