5 odličnih pilinga za tijelo za svilenkasto nježnu kožu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 25.04.2023.

0

Najbolji pilinzi za tijelo

Najbolji pilinzi za tijelo

Piling tijela je važan korak u beauty rutini koji često preskačemo, a kako tu pogrešku ne bismo ponovili, donosimo vam pet odličnih pilinga koje morate isprobati.

Piling tijela je korak koji često znamo zaboraviti u svojoj skin care rutini, a najčešće ga koristimo u onim najtoplijim mjesecima. Ipak, on bi se trebao naći u vašoj beauty kolekciji neovisno o sezoni jer pomaže ukloniti suhe i mrtve stanice kože te pospješuje upijanje i djelovanje drugih proizvoda za njegu kože poput losiona ili hidratantne kreme za tijelo. Samim time, vaša koža postaje glatka, sjajna te meka i nježna na dodir - sve ono o čemu ste oduvijek sanjali.

Upravo smo zato odlučili malo istražiti i za vas pronaći pet odličnih pilinga za tijelo kako bi vaša koža bila spremna za pokazivanje u sve laganijim modnim kombinacijama. Osim što će izgledati odlično, bit će i zdrava te njegovana. Vrlo je važno ne preskakati korištenje pilinga, no ne smijete ni pretjerati. Preporučamo da ga koristite nekoliko puta tjedno. U nastavku otkrijte naših pet favorita i pronađite onaj koji najbolje odgovara potrebama vaše kože. Garantiramo da nećete požaliti.

1. Organic Shop - Mango & Sugar Repairing Body Scrub


Foto: Organic Shop

Foto: Organic Shop


2. Ziaja - Cocoa Butter Shower Scrub


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Dove - Exfoliating Body Scrub


Foto: Dove

Foto: Dove


4. Rituals - Invigorating Body Scrub


Foto: Rituals

Foto: Rituals


5. Dermacol - Body Peeling With Coconut Oil


Foto: Dermacol

Foto: DermacolVIŠE O TEMAMAOrganic ShopZiajaDoveRitualsDermacolpilingpilinzipiling za tijelo
Povezano