5 odličnih maski za sjajnu i bujnu kosu

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.04.2023.

0

Najbolje maske za kosu

Najbolje maske za kosu

Maska za kosu bi trebala biti neizostavan dio vaše beauty rutine, zato smo za vas istražili i izdvojili pet najboljih, koje će vašoj kosi vratiti sjaj i volumen.

Kada govorimo o njezi kose, najčešće mislimo na odabir kvalitetnog šampona ili regeneratora. Ipak, oni najčešće nisu dovoljni za dubinsku njegu kose kakva je potrebna da bi vaša kosa bila posve zdrava i njegovana. Jedan od must-have beauty proizvoda koji nikako ne bismo smjeli izostaviti iz svoje “hair-care” rutine je hranjiva maska za kosu, pogotovo ako želimo onu firuzuru iz snova, koja izgleda kao da ste upravo izašli iz salona.

Osim što hidratiziraju kosu te joj vraćaju mekoću i sjaj, maske koje se danas mogu pronaći na beauty tržištu bogate su raznim hranjivim tvarima koji posjpješuju zdravlje vlasišta, a samim time i kose. U nastavku smo izdvojili pet odličnih maski za kosu koje biste svakako trebali isprobati. Preporučamo da masku koristite barem dva do tri puta tjedno, ovisno o stanju i potrebama vaše kose. Rezultat će vas apsolutno iznenaditi.

1. Kérastase - Specifique Masque Rehydratant


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


2. Wella - Fusion Hair Mask


Foto: Wella

Foto: Wella


3. Gliss - Protein+ 4-in-1 Nutrition Mask


Foto: Schwartzkopf

Foto: Schwartzkopf


4. L’Oréal - Elseve Extraordinary Oil


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


5. Olaplex - Hair Perfector


Foto: Olaplex

Foto: OlaplexVIŠE O TEMAMAKerastaseWellaGlissLorealOlaplexmaskemaske za kosu
Povezano