5 najprodavanijih maskara svih vremena

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.03.2023.

0

Najprodavanije drogerijske maskare

Najprodavanije drogerijske maskare

Pronašli smo pet odličnih maskara koje možete pronaći u obližnjoj drogeriji, a koje su s razlogom najpopularnije među beauty ljubiteljicama.

Svaka ljubiteljica make-upa zna kako je bez savršene maskare nemoguće kreirati savršen make-up look. Osim što posebno naglašava trepavice, a time i oči te sjenila koja smo na njih nanijeli, maskara općenito zaokružuje cijeli izgled šminke i čini ga posebno glamuroznim i elegantnim. Zato je u kozmetičkoj torbici potrebno imati barem jednu kvalitetnu maskaru koja će ostati postojana tijekom cijelog nošenja te koja se neće skidati ili razmazivati.

Na sreću, za pronalazak savršene maskare ne morate daleko tražiti i trošiti puno novaca na najskuplje brendove, dovoljno je skočiti do obližnje drogerije. Tamo se može pronaći pregršt odličnih maskara koje mogu parirati onim najskupljima, a koje su pristupačne za svaki budžet te jednako kvalitetne. Nastavite čitati i otkrijte koje su to maskare najprodavanije i najbolje te dodajte jednu svojoj beauty kolekciji.

1. Max Factor - 2000 Calorie


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


2. Bourjois - Volume Glamour


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


3. Maybelline - Lash Sensational


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


4. Essence - Lash Princess


Foto: Essence

Foto: Essence


5. L’Oréal - Lash Paradise


Foto: L'Oréal

Foto: L'OréalVIŠE O TEMAMALorealEssenceMaybellineBourjoisMax Factormaskare
Povezano