5 najprodavanijih bronzera (za savršen ten!)

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.03.2023.

0

Najprodavaniji bronzeri za proljeće i ljeto 2023.

Najprodavaniji bronzeri za proljeće i ljeto 2023.

Bronzer je neizostavni make-up proizvod koji licu daje glamurozan i preplanuo izgled, zato smo za vas pronašli 5 odličnih koji su s razlogom najprodavaniji.

Preplanuli izgled je nešto čemu svi težimo i što želimo imati, neovisno u kojoj se sezoni nalazili. Ponekad je teško postići takav efekt na koži, pogotovo izvan ljetne sezone kada nema puno sunca, no zato su tu različiti beauty proizvodi koji nam pomažu. Jedan od must-have make-up proizvoda koji nam je glavni saveznik u postizanju preplanulog efekta je bronzer. Sve što vam preostaje je odabrati onaj savršeni, dvije nijanse tamniji od boje vašeg tena kako biste postigli što prirodniji preplanuli izgled.

Savršen bronzer ne morate dugo tražiti, već je dovoljno samo pročitati ovaj članak do kraja i zaputiti se do obližnje drogerije. Istražili smo koji su to bronzeri najpopularniji među beauty entuzijasticama zbog svoje kvalitete i izdržljivosti te smo ih u nastavku izdvojili pet. Ako još niste, upotpunite svoju beauty kolekciju jednim savršenim bronzerom uz koji će vaš make-up izgledati savršeno glamurnozno i elegantno.

1. Revolution - Reloaded Bronzer


Foto: Revolution

Foto: Revolution


2. Essence - Contouring Duo Palette


Foto: Essence

Foto: Essence


3. Max factor - Facefinity Bronzer Powder


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


4. Rimmel - Radiance Brick


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


5. Catrice - Sun Lover Glow Bronzer


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMARevolutionEssenceMax FactorRimmelCatricebronzerimake-up
Povezano