5 najboljih micelarnih vodica za čišćenje lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 26.10.2021.

0

Naš izbor micelarnih vodica

Naš izbor micelarnih vodica

Čišćenje lica prvi je korak svake beauty rutine, a jedan od najboljih proizvoda za to je micelarna vodica, zato smo izdvojili pet odličnih koje morate isprobati.

Kada govorimo o kvalitetnoj njezi kože lica, nikako ne smijemo preskočiti prvi i najvažniji korak svake beauty rutine, a to je dubinsko i temeljito čišćenje lica. Kako bismo mogli nanijeti druge beauty proizvode poput hidratantne kreme, prvo s kože moramo ukloniti sve nečistoće, a jedan od najboljih proizvoda za to je micelarna vodica. Ona uklanjanja i onu najtvrdoglaviju šminku te čisti i hidratizira kožu koja će potom biti posebno glatka i meka.

Na beauty se tržištu može pronaći velik broj različitih micelarnih vodica pa se izabrati onu savršenu za svoju kožu ponekad može činiti kao pravi izazov. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili 5 posebno dobrih i kvalitetnih koje vas sigurno neće razočarati. Ako još niste, krajnje je vrijeme da jednu od njih dodate svojoj kozmetičkoj torbici i beauty rutini. Rezultat na koži će vas iznenaditi!

1. Vichy - Normaderm Micellar Solution 3 in 1


Foto: Vichy

Foto: Vichy


2. La Roche-Posay - Effaclar Micellar Water Ultra


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


3. Garnier - Skin Naurals Micellar Cleansing Water


Foto: Garnier

Foto: Garnier


4. Mixa - Optimal Tolerance Micellar Water


Foto: Mixa

Foto: Mixa


5. Uriage - Thermal Micellar Water


Foto: Uriage

Foto: UriageVIŠE O TEMAMAVichyLa Roche-posayGarnierMixaUriagemicelarne vodicečišćenje lica
Povezano