5 esencijalnih ljetnih komada koje morate imati u ormaru

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 17.06.2022.

0

Ljetni trendovi

Ljetni trendovi

Svako ljeto ima svoja modna pravila, stoga evo popis 5 komada u kojima ćete ovoga ljeta izgledati - wow!

Stiglo nam je ljeto, temperature su već više od 30 stupnjeva, a da biste pokazali da ste modno osviješteni, evo što se sve mora naći u vašom ormaru:

1. Nešto u ružičastoj ili nekoj drugoj jarkoj boji

H&M, 15 eura

H&M, 15 eura

Ovo ljeto pršti energijom i jarkim bojama, a među njima se posebno ističe ružičasta boja. Bilo da se odlučite za haljinu, kupaći kostim ili modni dodatak, s ružičastom bojom ne možete pogriješiti. Naš modni prijedlog donosimo iz popularnog H&M-a:

2. Bijela haljina

H&M, 33 eura

H&M, 33 eura

Bijela je boja must have za ljeto, a ovoga su ljeta izrazito popularne bijele haljine. Duljina i stil su nevažni, glavno da je - bijelo!

3. Haljina s puno detalja

H&M, 20 eura

H&M, 20 eura

Ovo ljeto nikako nije dosadno, stoga takve ne trebaju biti ni haljine. Nosimo upečatljive boje, volane, široke rukave, duboke izraze na leđima, neobične krojeve - jednoličnost nikako nije in!

4. Lan

Mango, hlače za 200 kn

Mango, hlače za 200 kn

Lan je materijal koji je tijekom ljeta veoma poželjan. Izbjegavanje sintetiku, okrenite se prirodnim materijalima. Naš su prijedlog preslatke lanene hlače s potpisom Manga.

5. Maksi suknje

Zara, 250 kn

Zara, 250 kn

Maksi je novi mini! Sačuvajte svoju kožu od sunca te zablistajte u nekoj ekstravagantnoj suknji poput ove iz Zare sa životinjskim printom.


VIŠE O TEMAMAmaksi suknjelanhaljinebijela bojaružičasta bojaljetni trendovi
Povezano