5 beauty trikova uz koje ćete baš svaki dan izgledati savršeno

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 29.10.2019.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Donosimo pet jednostavnih, ali efikasnih beauty trikova koji će vam pomoći da izgledate besprijekorno svakog užurbanog i teškog jutra!

Jutro je dio dana u kojemu nerijetko imamo vrlo malo vremena za spremanje, planiranje odjevne kombinacije te nanošenja make-upa. Osim toga, mnogi od nas se često bore s neispavanošću, podočnjacima te sličnim problemima koji mogu uistinu otežati jutarnje sate. Kako bismo vam olakšali taj, mnogima najteži, dio dana, izdvojili smo pet efikasnih beauty trikova koji će vam jutra učiniti puno bezbolnijima.

1. Krema za područje oko očiju

Krema za područje oko očiju pravi je spas za jutarnji izgled svake žene. Nakon buđenja, ovo osjetljivo područje vrlo je često natečeno i “ukrašeno” tamnim krugovima. Okoloočna krema vidno će smanjiti natečenost. Za najbolji rezultat, kremu držite u frižideru preko noći. Hladan će proizvod u trenu “probuditi” vaše oči i dati vam svježiji izgled.

2.  BB krema

U najužurbanijim jutrima, kada imate vrlo malo vremena za nanošenje make-upa, BB krema je vaš najbolji prijatelj! Nanosi se puno brže i jednostavnije od klasičnog tekućeg pudera. Prikrit će sve nepravilnosti na licu te istovremeno hidratizirati kožu što će vam dati prirodan i svjež izgled.

3. Korektor

Jednini make-up proizvod kojega zaista ne treba preskakati u jutranjim satima jest korektor. U samo nekoliko brzih poteza prekrit će podočnjake, prištiće i sve ostale nepravilnosti na licu. Također, možete ga ponijeti sa sobom i u svakom trenutku popraviti svoj “look”.

4. Suhi šampon

“Bad hair day” problem je s kojime se svaka žena susrela minimalno jednom u životu, a mi imamo rješenje - suhi šampon! Možete ga pronaći u raznim trgovinama i svim drogerijama, a bit će vam iznimno koristan. Vašoj će kosi dati svjež i čist izgled, predivan miris i volumen. Sve što možete poželjeti!

5. Planiranje večer prije

Kako bi vam jutra bila što lakša i što manje užurbana, pokušajte planirati unaprijed. Navečer prije spavanja pripremite sve što vam je potrebno za sljedeći dan te isplanirajte odjevnu kombinaciju. Što manje toga odgodite za ujutro, to bolje. Ovakva organizacija će vam pomoći da vam jutra prođu uistinu puno bezbolnije i s manje stresa, a i imat ćete puno više vremena za druge važne stvari!


VIŠE O TEMAMABeauty savjetibeauty trikovinjega kožemake-up
Povezano