5 aktualnih beauty trendova: Evo što je trenutno IN!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 02.05.2014.

51

Ilustracija | Foto: Givenchy

Ilustracija | Foto: Givenchy

Osobito su u trendu primamljiva koraljno-narančasta sjajila od kojih je nemoguće odvratiti pogled

Ove proljetno-ljetne sezone za IN izgled brinu se pastelne boje, kremasta sjenila, slasne narančaste i crvene nijanse te egzotičan make-up. Idemo redom:

1. Pastelne boje iznad svega

Pastelne boje jedan su od glavnih proljetnih trendova koji ne gube svoju aktualnost već nekoliko sezona - one pomažu da djelujete vedro i svježe. U trendu su pastelna sjenila, a da biste koži dali dodatni sjaj, uz njih koristite i kremasta rumenila. Pastelno se nosi ne samo na očima, veći na usnama te noktima - pogledajte naš pregled najboljih pastelnih lakova za nokte.

2. Kremasta sjenila

Kremasta sjenila beauty su novitet sezone. Eksperimentirajte s tamnijim nijansama, onima nafte i ugljena, a da biste izgledali dobro, neka vam prsti posluže kao aplikator.

3. Ništa bez dobre podloge

Besprijekorna podloga jedna je od ključnih stvari dobrog make-upa. Da biste postigli idealnu podlogu, koristite BB kreme u prirodnoj boji kože. One će vašoj koži dati vlažnost nužnu za dobar izgled.

4. Nose se slasne narančaste i crvene nijanse

Slasne narančaste i crvene nijanse ove su sezone ponovno beauty hit. Osobito su u trendu primamljiva koraljno-narančasta sjajila od kojih je nemoguće odvratiti pogled!

5. Egzotika

Egzotičan make-up nije rijetkost na modnim pistama. Sjajne obrve, izbjeljeno lice ili crni ruž izgledaju snažno i izazovno, no jednako ih je tako teško nositi u svakodnevnom životu. No, možete ih iskoristiti tako što ćete ih interpretirati na svoj način - umjesto na obrvama, nosite zlatne ili plave nijanse na noktima ili koristite takva sjenila ili olovke za oči.


VIŠE O TEMAMAkremasta sjenilapastelne bojesjajne obrveizbijeljeno licesjajila za usnemake-up podlogaBB kreme
Povezano