4711 Remix Sparkling Island kao mirisna eksplozija ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.02.2023.

0

4711 Remix Sparkling Island

4711 Remix Sparkling Island

Poput osvježavajućeg ljetnog koktela, novi Remix Sparkling Island s voćnim notama limete pruža vrhunski osjećaj godišnjeg odmora

Kao uspješna serija, mirisi 4711 Remix postali su nezamisliv dio police za mirise. Živahni ljetni koncepti bave se onim što pokreće mladu ciljnu skupinu i to je bitno. Glasna, nekonvencionalna i spremna na svaku avanturu, kolekcija mirisa preuzima od 2018. godine trendove u modi, glazbi i plesu mlade generacije. 4711 Remix više je od mirisa, to je način života s ekstra valom svježine! Stoga sada, upravo zato, postoje sljedeće novosti: prethodna izdanja serije Remix sada su dostupna pod imenima „Urban Summer” (izdanje 2020.), „Festival Vibes” (izdanje 2021.) i „Exotic Paradise” (izdanje 2022.) u skladu s odgovarajućim trendovskim temama. Godine 2023. proširit ćemo kolekciju vodenim mirisnim koktelom „Sparkling Island” koji će vas odvesti u tirkizno plavo more otoka Mikonos!

Ovaj miris počinje citrusnom kombinacijom limete, limuna i naranče. Vaš poziv za buđenje za sljedeću ljetnu zabavu! U srednjoj noti voćni impulsi zelene jabuke nadopunjuju mirisni koktel. Cvjetni naglasci frezije i ylang-ylanga bude čežnju za tirkizno plavim morem i mediteranskim osjećajem odmora. Cedrovina, drvo ambra i mošus daju kontrast i raznolikost u donjoj noti, ostavljajući osjećaj sunca na koži. Ljetni miris iz kolekcije mirisa 4711 Remix koji svojom harmonijom vodeno-limunskih nota odvodi iz svakodnevice!
 
"Miris stvoren poput pjenušavog, osvježavajućeg ljetnog koktela – s voćnim notama limete i vodenim aspektima za ultimativni Good Vibes Only osjećaj odmora!", kaže Alexandra Monet, parfumerka – 4711 Remix Sparkling Island.

4711 Remix Sparkling Island

4711 Remix Sparkling Island

4711 Remix Sparkling Island bit će dostupan od sredine travnja 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od24,50 eura za izdanje od 100 ml.


VIŠE O TEMAMA4711 Floral Collectionženski mirisiženski parfemiAlexandra Monet
Povezano