4711 Remix Electric Night slavi čistu radost života

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2023.

0

4711 Remix Electric Night

4711 Remix Electric Night

Od početka listopada 2023, 4711 Remix Electric Night s prvim floralno-istočnjačkim mirisnim tonom i kao prvi Eau de Parfum u Remix kolekciji bit će dostupan

Novi 4711 Remix Electric Night hvata raznolik svijet i čistu radost života svih dosadašnjih Remix verzija – i pritom pretvara noć u dan! U duhu "Pump up the volume!" postaje još intenzivnije, tamnije i zavodljivije. Miris koji savršeno pristaje tvom samouvjerenom nastupu i s njegovim intenzivnim i neodoljivim karakterom ostavlja trajan dojam u klubu...

Od početka listopada 2023, 4711 Remix Electric Night s prvim floralno-istočnjačkim mirisnim tonom i kao prvi Eau de Parfum u Remix kolekciji bit će dostupan.
    
"S Electric Night uranjamo u tajanstveni noćni život kako bismo pokazali sve što on nudi. Ovo Remix izdanje je tajanstveno, elektrizirajuće, ženstveno, seksi – i intenzivno! Jer kao potpuna novost, 4711 Remix Electric Night dolazi kao parfem koji traje posebno dugo, savršen za duge noći - i kao još jedna varijanta mirisa koju možete pronaći na policama u svako doba godine!", stoji u najavi ovog mirisnog noviteta.

Cedrovina, vanilija i jantar u osnovi pružaju kontrast i raznolikost, ostavljajući intenzivan osjećaj na tvojoj koži. Elektrizirajući miris koji ostavlja trajan dojam na plesnom podiju - s povećanom koncentracijom mirisnog ulja pruža još intenzivnije iskustvo mirisa za cijelu noć!


VIŠE O TEMAMA4711ženski parfemiženski mirisi




Povezano