4711 Remix Cologne 2019: Ikona mirisa je ponovno oživljena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.05.2019.

0

4711 Remix Cologne

4711 Remix Cologne

Serija mirisa 4711 Remix Cologne suvremeno, iznenađujuće i osvježavajuće novo interpretira Eaux de Cologne

S 4711 Remix Cologne 225 godina povijesti mirisa katapultira se u sadašnjost! Nova serija razlaže ikonu pod Eaux de Cologne od prošle godine na njezine sastavne dijelove – svaki od sedam glavnih sastojaka 4711 Echt Kölnisch Wasser u ograničenom izdanju je "ponovno izmiješan".
Zvuči kao eksplozija mirisa? Upravo tako! Sastojci limun, bergamot i naranča, lavanda i ružmarin te eterična ulja neroli i petitgrain pridonose mirisu 4711 Echt Kölnisch Wasser i zajedno daju klasičnu toaletnu vodicu – ipak i zasebno u svakom od tih sastojaka nalaze se uzbudljivi olfaktivni svjetovi! Serija mirisa 4711 Remix Cologne suvremeno, iznenađujuće i osvježavajuće novo interpretira Eaux de Cologne: 2018. godine u središtu je bila sočna naranča, 2019. godine to je opuštajuća lavanda!

   

Cvjetna svježina lavande ponovno izmiješana u skladu s ljetom

4711 Remix Cologne

4711 Remix Cologne

Lagano opora, istodobno nježna i meka: lavanda ublažava svako neraspoloženje. No to još nikako nije sve! Ponovno interpretiran, 4711 Remix Cologne prekida s onim što obično povezujemo s mirisom lavande. Ljepota mirisa razvija se iznenađujuće drugačije: nježno, cvjetno, moderno. Miris slobode i čistoće, spontanosti i neograničenih mogućnosti. Jedinstven kao miris, blagotvoran i svjež, taj 4711 Remix Cologne savršen je za nezaboravno ljeto puno životne radosti i neopterećenosti – i za sljedeću avanturu.

Nježna lakoća u mirisu

Lavanda u novoj mješavini: u uzmahu mirisa natječu se nježni bergamot i resko-živahni limun. Dopunjen mekom notom mate čaja, 4711 Remix Cologne već na početku istodobno pokazuje svježinu i nježnost. Pri razvijanju mirisa lavanda se spaja s čistoćom frezije i irisa, koji kroz pikantne nijanse sjemena hibiskusa dobivaju poseban dodir. Sandalovina, mošus i moderni akord praline čine miris tako neobičnim i ostavljaju trajni, neodoljivi dojam – kao ljeto 2019. godine.

"Snaga strujanja koja dolazi od lakoće Cologne susreće se s osjetilnom jasnoćom i time naglašava nježnu, meku stranu lavande – usađenu u cvjetno-amberirani buket", objašnjava parfumerka Christiane Plos.
   
Oživljujući ljetni miris dostupan je u prodaji od početka travnja 2019. godine u dvije veličine:

Eau de Cologne Natural Spray (Lavendel), 100 ml, 175kn
Eau de Cologne Natural Spray (Lavendel), 150 ml, 219kn

Na temelju velikog uspjeha lansiranje iz prethodne godine, s kojim je naranča ponovno izmiješana, također je ponovno dostupno u varijanti sa 100ml:

Eau de Cologne Natural Spray (Orange), 100 ml, 175kn.

VIŠE O TEMAMA4711 Remix Cologneženski mirisiChristiane Plosženski parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se