4711 Acqua Colonia Intense: Četiri nova mirisa na listi želja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.09.2019.

0

4711 Acqua Colonia Intense

4711 Acqua Colonia Intense

Novi mirisi Acqua Colonia Intense nude posebno dugotrajan mirisni doživljaj i ne posvećuju se samo pojedinačnim sastojcima, nego cijelim krajolicima

Istraživati nepoznata mjesta, stjecati nove dojmove i izgubiti se u prirodi – što ima ljepše? Istraživači trendova potvrđuju ono što već dugo osjećamo u sebi: priroda sve većem broju ljudi nudi protutežu svakodnevici. Naime, ondje pronalazimo sebe i crpimo snagu za optimalan razvoj svoje osobnosti.

Brojni osjetilni podražaji u prirodi natječu se za pozornost pažljivog promatrača. Igra boja, suptilni zvukovi i ne manje važno veličanstveni mirisi – ljepota mnogih krajolika pokazuje se i u njihovom mirisu. Tako svaki čovjek ima potpuno vlastito mjesto na kojem se osjeća dobro i koje odgovara njegovoj biti. To uvjerenje poslužilo je parfumeriji 4711 kao inspiracija da isječke krajolika koji oduzimaju dah uhvati u ekskluzivnoj zbirci Eaux de Cologne 4711 Acqua Colonia Intense. Zbirka obuhvaća četiri jedinstvena mirisa i bit će dostupna u prodaji od rujna 2019.

Već 227 godina parfumerija 4711 postavlja standarde u području Eaux de Cologne. A već 10 godina 4711 oduševljava prestižnom markom Acqua Colonia koju u njezinim laganim kompozicijama inspiriraju pojedinačni sastojci iz prirode. Novi mirisi Acqua Colonia Intense nadovezuju se na to te olfaktivno i - s obzirom na koncepciju - idu korak dalje.

Oni nude posebno dugotrajan mirisni doživljaj i ne posvećuju se samo pojedinačnim sastojcima, nego cijelim krajolicima: faktoru čežnje plaža iz snova, mističnoj ljepoti šume, šarenom mnoštvu nježnih divljih cvjetova na livadi i osvježavajućem zraku na vrhu planine. Vodeći parfimeri su interpretirali u četiri varijante mirisa: Sunny Seaside of Zanzibar, Wakening Woods of Scandinavia, Floral Fields of Ireland i Pure Breeze of Himalaya.

Floral Fields of Ireland

Floral Fields of Ireland

Floral Fields of Ireland doziva u maštu krajolike livada u Irskoj s intenzivnim bojama. Divlji cvjetovi koji se uzduž brežuljkastog krajolika njišu na blagom vjetru šire cvjetni osjećaj povezan s prirodom.

Sunny Seaside of Zanzibar

Sunny Seaside of Zanzibar

Sunny Seaside of Zanzibar budi čežnju za bijelim pješčanim plažama, tirkiznim morem i cjelogodišnjim sunčevim sjajem Zanzibara – intenzivan osjećaj sjećanja na ljeto, očaravajuć, privlačan, nezaboravan.

Wakening Woods of Scandinavia Wakening Woods of Scandinavia

Wakening Woods of Scandinavia Wakening Woods of Scandinavia

Wakening Woods of Scandinavia Wakening Woods of Scandinavia podsjeća na dojmljivo crnogorično drveće, stijene prekrivene mahovinom, vode koje teku i slikovita jezera u šumama Skandinavije. Olfaktivna interpretacija netaknute prirode koja izgleda kao da se budi kad joj se udahne život kroz nježnu jutarnju rosu i sunčeve zrake koje griju.

Pure Breeze of Himalaya

Pure Breeze of Himalaya

Pure Breeze of Himalaya hommage je najspektakularnijem planinskom lancu na svijetu – Himalaji, raju za ljubitelje prirode i istraživače – i osvaja mirisnim svijetom s jedinstvenim pogledom u daljinu i kristalno čistim zrakom.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiAcqua Colonia




Povezano