4 koncerta u Zagrebu koja ne smijete propustiti do kraja godine

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 21.11.2019.

0

Urban vas 6. i 7. prosinca čeka u Tvornici

Urban vas 6. i 7. prosinca čeka u Tvornici

Kraj godine polako se približava, u nadolazećem periodu čeka nas još nekoliko koncerata u Zagrebu koje možemo preporučiti

Večer provedena na koncertu definitivno je dobar odabir, stoga vam donosimo nekoliko preporuka za glazbene događaje na kojima ćete uživati.

1. Massimo

Massimo

Massimo

Legenda naše glazbene scene obilježit će 35. godišnjicu svoje karijere, a posebno 15. godišnju izlaska albuma Vještina na dva koncerta u kazalištu Gavella. Koncerti će se održati 21. i 22. studenog.

2. Pozitivan koncert

Pozitivan koncert. Arhivska fotografija

Pozitivan koncert. Arhivska fotografija

Tradicionalni koncert humanitarnog karaktera održat će se posljednji put. Kako kažu organizatori, ovo je posljednji koncert u formatu velikog dvoranskog koncerta. U Domu sportova očekuju vas Dubioza kolektiv, Mile Kekin, Antenat, Darko Rundek i ostali izvođači. Baš kao i svake godine, koncert će se održati u dvije večeri, 22. i 23. studenog.

3. Ansambl Lado

Lado slavi 70 godina postojanja

Lado slavi 70 godina postojanja

Kultni hrvatski ansambl obilježit će svoju 70. godišnjicu na velikom koncertu u dvorani Lisinski. 26. studenog. Čekat će vas neke od nezaboravnih točaka s dugogodišnjeg repertoara slavnog predstavnika hrvatske tradicijske glazbe.

4. Urban & 4

Legendarni riječki glazbenik još će jednom pokoriti Tvornicu. Ove godine spektakl nas čeka čak dva puta, 6. i 7.12., s obzirom da je koncert 7.12. veoma brzo gotovo rasprodan.

VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuMassimo SavićPozitivan koncertAnsambl LadoDamir Urban
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se