4 horoskopska znaka koja očekuje najviše sreće u 2022. godini

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 23.12.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Uskoro ulazimo u novu 2022. godinu, a tim povodom su nam astrolozi otkrili koje horoskopske znakove očekuje najviše sreće.

Budući da smo svakim danom sve bliže novoj 2022. godini, istražili smo kakva nam sve predviđanja donose astrolozi za različite horoskopske znakove. Neke očekuju velike promjene na poslovnom polju, dok će se nekima osmjehnuti sreća u ljubavi. Izdvojili smo četiri horoskopska znaka koje čeka najviše sreće i iznenađenja u novoj godini!

1. Vaga

Vage će u 2022. godini sreća posebno pratiti u ljubavnom životu. Njihove će veze biti jače nego ikada, a one slobodne bi već u prvom mjesecu moglo iznenaditi neko novo poznanstvo. Osim toga, otvorit će im se brojne prilike za ostvarivanje ciljeva i snova u poslovnom svijetu pa ih nipošto ne bi trebale propustiti.

2. Škorpion

Škorpione u 2022. godini očekuju brojne avanture u ljubavnom životu koje će nadolazeću godinu učiniti zabavnijom od bilo koje do sada. Slobodnim škorpionima smiješi se nova ozbiljna veza, dok će oni koji u njoj već jesu, sa svojim partnerima doseći novu razinu intimnosti. Također, zvijezde predviđaju promaknuće ili povišicu na poslu.

3. Blizanci

2022. godina bit će jedna od najboljih godina do sada za blizance. Već na početku godine počet će im se ostvarivati dugo sanjani snovi. U poslu će im se sve posložiti baš onako kako su zamislili, zauzeti bi se mogli zaručiti, dok će slobodni napokon pronaći onu savršenu osobu za sebe.

4. Ovan

One rođene u znaku ovna u 2022. godini čekaju brojne promjene i hrabri novi početci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispunjavati, a sreća bi im se mogla osmjehnuti i na ljubavnom planu. Upoznat će osobu koja će dijeliti njihove interese i snove te koja će njihovu godinu učiniti još ljepšom. 


VIŠE O TEMAMAhoroskopastrologijanova godinahoroskopski znakovi
Povezano