30 novih lookova sa špice: Svi nose jedan veliki (pro)ljetni hit!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.04.2018.

199

Ako su floralne i prugaste haljinice, traperice s poderotinama i majice s natpisima hit, onda su veličanstvene bijele tenisice modni megahit sezone!

Na našu (a vjerujemo i vašu) veliku radost, prijevremeno travanjsko ljeto nastavilo je svoju vladavinu na ulicama hrvatskih gradova. Sunce je pržilo i protekle subote, a dobra street style vijest je da ipak nisu svi pobjegli iz grada! Špica nam je opet ponudila još jedan pravi proljetno-ljetni modni spektakl, prepun vrućih novih i starih trendova, a atraktivne Zagrepčanke pokazale su nam još tridesetak originalnih modnih recepata za ostatak sezone, uključujući i njen ljetni vrhunac.

Ova sezona donijela nam je mnoštvo različitih trendova i utjecaja, ali kao glavne treba izdvojiti razigrane printeve, posebno cvjetne haljine, široke hlače i bluze, poderane traperice u retro stilu te neprikosnovene bijele tenisice na bezbroj načina, od kultnih starki do novih modela iz laboratorija adidas Originalsa. Cure su nam pokazale kako bijele tenisice nositi sa ženstvenim haljinama, maksi suknjama, trapericama, kratkim kombinezonima...

Ako su floralne i prugaste haljinice, traperice s poderotinama i majice s natpisima hit, onda su veličanstvene bijele tenisice modni megahit koji spaja gotovo sve kombinacije koje smo vidjeli proteklog tjedna.

30 najboljih lookova škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano