3 Suisses: 15 ženstvenih haljina za proljeće 2014.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 03.04.2014.

518

U online shopu francuske internetske i kataloške prodaje 3 Suisses čeka vas bogata kolekcija haljina za proljeće/ljeto 2014.

Poznata internetska i kataloška prodaja 3 Suisses i ovog proljeća donosi dašak pravog francuskog chica i lepezu boja koje će osvježiti vašu garderobu. Priču o novoj sezoni u 3 Suissesu započinjemo pregledom bogate kolekcije haljine za različite ukuse i prilike; kolekciju koja osvaja upečatljivim bojama i printevima te egzotičnim motivima sa svih strana svijeta.
Uz trendi varijacije besmrtnih klasika poput male crne i male bijele haljine, 3 Suisses donosi i trendi modele u živahnim i optimističnim nijansama poput koraljne, narančaste, boje lavande i nježnoružičaste. I colorblocking se vraća na scenu, u interpretaciji 3 Suissesa u obliku ženstvene dvobojne žuto-bijele haljine.
U galeriji fotografija čeka vas 15 elegantnih proljetno-ljetnih haljina iz ponude 3 Suissesa, a cijelu kolekciju (čak 88 modela!) možete pogledati u online shopu. Uz prijavu na newsletter, isporuka je besplatna, dok uz narudžbe čija vrijednost prelazi 350 kn možete dobiti ženski ručni sat i kemijsku olovku ukrašenu štrasom.

> > Sve haljine pogledajte u online shopu 3suisses.hr

VIŠE O TEMAMAhaljine3Suissesdvobojne haljinehaljine od vezenog tilahaljine kratkih rukavahaljine na preklophaljine s printom
Povezano