3 najvažnija savjeta za lijepe ruke

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 23.02.2021.

0

Foto: Nivea

Foto: Nivea

Zimi se ne preporučuje zanemarivanje primjene kreme za ruke - suhoća, perutanje i zatezanje užasno štete vašoj koži

Pripremili smo nekoliko učinkovitih preporuka koje će vam pomoći vratiti glatkoću, nježnost i ljepotu vašim rukama.

1. Neka krema za ruke postane važan dio vaše svakodnevne rutine

Zimi se ne preporučuje zanemarivanje primjene kreme za ruke - suhoća, perutanje i zatezanje užasno štete vašoj koži. Druga je pogreška uzeti najjeftiniju i prvu dostupnu kremu koja, sasvim logično, neće dati očekivani učinak. Najlakši je način kupiti nekoliko tubica kvalitetne kreme za ruke, staviti ih u različite vrećice (ili jednu staviti na noćni ormarić, a drugu ostaviti u autu) i nanijeti svaki put kada možete. To će zaštititi nježnu kožu i neutralizirati agresivno djelovanje različitih preparata.

2. Ne samo krema

Jeste li znali da se za kožu ruku možete brinuti još nečim osim kremom? Za intenzivniji učinak upotrijebite moćne serume s aktivnim sastojcima. Nanesite serum prije spavanja i ujutro ga "pokrijte" kremom za maksimalnu hidrataciju i transformaciju kože.

3. Napravite masku za ruke

Uzmite hranjiv, gust, gust maslac, nanesite ga u debelom sloju na ruke i stavite na vrh plastične rukavice. Nemate takvih rukavica? Samo zamotajte ruke malo zagrijanim frotirnim ručnikom. Ovakva maska, ostavljena da djeluje 15 minuta tijekom gledanja emisije, dovoljna je za regeneraciju i njegu suhe kože.

VIŠE O TEMAMAnjega rukukreme za rukemaske za ruke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se