3 ideje za ljetni make-up

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 22.06.2014.

45

Ilustracija | Foto: Chanel

Ilustracija | Foto: Chanel

Ljeto je jučer i službeno počelo! Kako bismo vam ga učinili uzbudljivijim, donosimo tri make-up prijedloga za trendi izgled.

Donosimo vam 3 ideje za ljetni make-up s kojima ćete biti u trendu:

1. Pastelni make-up

Ovog je proljeća pastelni make-up bio u osobitom trendu, a pastelni lakovi, ruževi za usne te sjenila u nježnim bojama bit će odličan odabir za dnevni make-up i ljeti. Našminkajte se prirodno: na obraze nanesite breskvasto ili rozo rumenilo, na očima prstima razmažite nježnija sjenila, a na usne stavite prozirno sjajilo ili ruž u nježnijim tonovima.

2. Ruževi i sjajila voćnih i jarkih boja

Ruževi u jarkim bojama nikada neće prestati biti popularni, a ove je sezone posebno aktualna narančasta boja i sve njezine nijanse. Uz jarke nijanse najbolje će pristajati minimalni make-up na očima te porculanski ten. Birajte boje koje vam se sviđaju, sve voćne nijanse dolaze u obzir, a ako još proizvod koji ste odabrali miriše na voće - odično!

3. Smokey eyes

I zadnji prijedlog posvećen je klasici koja uvijek pali i koja nikada neće izaći iz mode. Igrajte se bojama i birajte sve moguće varijacije ovog izgleda - koristite sjenila crne, smeđe, maslinaste, sive, srebrne ili zlatne boje - ljeti su sve nijanse dopuštene!


VIŠE O TEMAMAsmokey eyesruževi za usnesjajila za usnejarke bojepastelne bojepastelni make-up
Povezano