3 glavna make-up trenda za proljeće/ljeto 2015.

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 11.03.2015.

178

Ilustracija | Foto: Chanel

Ilustracija | Foto: Chanel

Proljeće nam donosi mnogo ideja i inspiracija za novi make-up, stoga pogledajte što je bilo trendi na aktualnim modnim revijama

Nemojte propustiti make-up savjete slavnih vizažista iz cijeloga svijeta. Oni vam za proljeće 2015. godine savjetuju niz krasnih boja. Provjerite što će biti IN:

Crvene usne

Ovakav make-up mogli ste zamijetiti na proljetnim revijama kuća Burberry i Carolina Herrera. Za dobar izgled potrebno je ujednačiti ton kože te naglasiti crte lica. Na oči nanesite brončano sjenilo tako da biste napravili lagani smokey eyes look. Glavni dio make-upa su usne - na njih nanesite crvenu boju maka.

Nova dimenzija plave

Sljedeću ideju nude nam Elie Saab i Ungaro. Da bi vaša koža dobila topliji izgled, koristite bronzer. Glavni naglasak nekad bude na donjem kapku ispod kojeg ćete nanijeti sjenilo nebesko plave boje pomiješano s metalik modrom bojom. Usne neka ostanu neutralne.

Omiljena pastelna boja

Na revijama modnih kompanija Valentino i Alberta Feretti aktualan je bio pastelan make-up. Cijeli se make-up temeljio na jednoj nijansi nježno roze boje. Na očima se nalazilo mat rozo sjenilo, a usne su bile naglašene ružem iste prirodne roze nijanse.


VIŠE O TEMAMAruž za usnecrvene usnepastelne boje
Povezano