Make-up za novogodišnju noć uz kolekciju Dream to shine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2023.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Avon donosi limitiranu kolekciju Dream to shine – nove, posebne nijanse i tonove najljepših paleta sjenila za oči, highlightera, glimmersticka, Ultra Shimmer ruža za usne i laka za nokte s 3D efektom

"Svatko je zvijezda i zaslužuje šansu zablistati", svojevremeno je rekla nezaboravna Marilyn Monroe. I bila je u pravu. Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest. Bez obzira provodimo li dane u uredu, na blagajni u trgovini, obavljajući radove vani ili ispred kamera. Svaka od nas posjeduje urođenu ljepotu zbog koje blistamo i sjajimo, ali je moramo i njegovati.

Kako bi vaš sjaj došao do izražaja, beauty brend Avon pripremila je limitiranu kolekciju Dream to shine – nove, posebne nijanse i tonove najljepših paleta sjenila za oči, highlightera, glimmersticka, Ultra Shimmer ruža za usne i laka za nokte s 3D efektom. Birajte jeste li tip za odvažni ponoćni glam ili sanjivo i svjetlucavo zlato.

Izgled iz vaših snova dat će tivam 12 svestranih, pigmentiranih mat i svjetlucavih nijansi. Dodajte sjaj na obrve, obraze, unutrašnju stranu oka i ključne točke na licu. Blistajte zahvaljujući mekanim šljokicama koje svjetlucaju i sijaju svakim vašim pokretom.

Dream to shine by Avon

Dream to shine by Avon

Kombinirajte elemente, tonove i nijanse tako da vaš sjaj bude najjači! Jer cilj kompanije Avon pri kreiranju ove posebne kolekcije nije bio samo dati vam fenomenalan izgled, već i ono što uz to ide - neosporivo samopouzdanje koje dolazi kao rezultat toga što se osjećamo najbolje moguće u vlastitoj koži.

Foto: Avon

Foto: Avon

Dream to shine kolekcija i poklon setovi dostupni su u Avonovom katalogu od početka prosinca.


VIŠE O TEMAMAmake-up za Božićmake-up za Novu godinuAvonnovogodišnji make-upruž za usnesjenilo za oči
Povezano