26 komada koje Lana Del Rey nosi u H&M-ovoj kampanji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.08.2012.

0

Za potrebe kampanje Lana nosi ključne komade iz H&M-ove jesenske kolekcije, uključujući ružičastu vestu od angore i motorističku jaknu od tvida

Lana Del Rey za H&M

Lana Del Rey za H&M

Lana Del Rey, jedno od najpopularnijih svjetskih imena današnje glazbe, bit će - kao što već vjeorojatno znate - zaštitno lice H&M-ove glavne kampanje ove jeseni. Lanu su ovjekovječili Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, a ova njujorška zvijezda ujedno će otpjevati i obradu pjesme "Blue Velvet" u reklamnom spotu redatelja Johana Rencka.

Lana Del Rey u H&M-ovim krpicama za jesen 2012.

Lana Del Rey u H&M-ovim krpicama za jesen 2012.

Lana je ranije ove godine u trenutku postala planetarna  zvijezda sa svojom pjesmom "Video Games" s albuma "Born to Die" i širom je svijeta poznata po svom više-manje jedinstvenom stilu.

Za potrebe kampanje Lana nosi ključne komade iz H&M-ove jesenske kolekcije, uključujući ružičastu vestu od angore, tajice s uzorkom, motorističku jaknu od tvida i haljinu od tvida koja prati liniju tijela s kožnatim detaljima.

Reklamni spot moći će se u cijelosti pogledati na hm.com od 19. rujna, uz dorađene inačice upotrijebljene za televizijsku kampanju, Lana će u listopadu nastupiti i u kampanji za H&M-ovu zimsku modu.

26 komada odjeće i mdonih dodataka za jesen 2012. u kojima je Lana pozirala pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAH&MLana Del ReyJohan Renckbajkerske jaknemotoristička jaknatajicevesteVinoodh MatadinInez van Lamsweerde
Povezano