25. jubilarno izdanje Cro A Portera 26. i 27. ožujka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.03.2015.

100

Cro A Porter

Cro A Porter

U pripremi je novo izdanje jednog od najvećih i najatraktivnijih modnih zbivanja na ovim prostorima

Ove sezone tim Schwarzkopf Cro A Portera za svoje poklonike ponovo priprema posebno iznenađenje, ali ovoga puta u slavljeničkom ruhu. Ovaj mjesec obilježava se 25. sezona Cro A Portera, najatraktivnijeg modnog zbivanja na ovim prostorima. Najjača imena domaće modne scene u dva pomno osmišljena dana  26. i 27. ožujka pokazat će najbolje od hrvatskog dizajna za ovu sezonu.

Hangar Croatia Airlinesa sa Airbus avionom na pisti, filmski studio izvrsne scenografije, lišćem prekriven paviljon Zagrebačkog Velesajma, zdrobljeno staklo u unutrašnjosti kružne piste, kino dvorane, lobby imaginarnog hotela, garaža mastodontskog shopping centra, sve su to lokacije zadnjih 24 sezona čija je zajednička poveznica najveće i najatraktivnije modno zbivanje na ovim prostorima, Schwarzkopf Cro a porter.

"Jubilarna 25. sezona je pred nama i upravo zbog toga odlučili smo se na nešto drugačiji koncept. Već poznati, atraktivan prostor Studija 2 Zagrebačkog Jadran filma, u novom i izmjenjenom konceptu, slavljeničkog i intimnijeg izdanja, za naše najvjernije goste i prijatelje projekta, uz mnogo iznenađenja", objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

I ove sezone očekuje nas impresivna lista dizajnerskih imena. Najatraktivnija imena domaće scene unutar koje već možemo reći da se nalaze i internacionalni dizajneri kao što su Xenia Design, Ivan Mann, Maja Podrug 26. i 27. ožujka ući će u modni ring i predstaviti svoja kreativna rješenja. Spirit by T.B. Xenia design, Etna Maar, Mario Vijačkić, Vedrana Mastela, Maja Podrug, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Nebo, Twins by Begović i Štimac, Jet Lag, Arileo, Sonja Lamut, Yuniku, Lokomotiva, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, Jelena Holec, Anthony avangard, Tatjana Pantoš, Ivan Mann, Iva Karačić, Ivan Ledenko samo su dio imena koje ćemo vidjeti na ovom jubilarnom izdanju.

25. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se uz pokroviteljstvo zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba Sandre Švaljek, te pokroviteljstvo Grada Zagreba i Hrvatske obrtničke komore.


VIŠE O TEMAMACroAPorterViktor DragoEtna MaarMario VijačkićVedrana MastelaMaja PodrugJuraj ZigmanMatija Vuica
Povezano