212 Heroes, novi miris s potpisom Caroline Herrere

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2021.

0

212 Heroes

212 Heroes

Bočica parfema 212 Heroes s potpisom Caroline Herrere u obliku je skateboarda, dok pozornicu kampanje čine ulice New Yorka i skatepark

Kako bi probudila naš mladi duh, Carolina Herrera je napravila moderan zaokret u simboličnoj mirisnoj obitelji. Rođen je 212 Heroes, nova vrsta Fougèrea, koji simbolizira okosnicu muške parfumerije, a nazivamo ga voćno-drvenasti Fougère.
Elegantno ulje geranije, koje se stapa s osvježavajućim i pjenušavim eliksirom kruške, čini nevjerojatan par oko kojeg je kreiran miris. Ovaj intrigantan dvojac ubrizgava energiju i optimizam u miris.
Miris uključuje organske i veganske sastojke certificirane od Eve (Expertise Vegan Europe).

Pakiranje najavljuje inovativnu snagu cijelog projekta. Bočica parfema 212 Heroes u obliku je skateboarda, dok pozornicu kampanje čine ulice New Yorka i skatepark.

Foto: Carolina Herrera

Foto: Carolina Herrera

Generaciju 212 heroja čine mladi talentirani umjetnici koji slave slobodu i autentičnost, te komuniciraju s gradom na kreativan način, zadržavajući svoju razigranost i buntovnost.

VIŠE O TEMAMAmuški parfemiCarolina Herreramuški mirisi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se