20 toplih komada u grunge stilu za zimu 2017/2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.10.2017.

40

Dieselova kolekcija za jesen/zimu na netradicionalan način spaja ikonski grunge te vintage detalje, koji tako neodoljivo podsjećaju na američki Divlji zapad

Stilizirano na "neusklađen" način; sjajno i novo spojeno s "uništenim" traperom; voluminozno pletivo koje se kombinira s detaljima od čipke. Riječ je o Dieselovoj kolekciji za jesen/zimu koja na netradicionalan način spaja ikonski grunge te vintage detalje, koji tako neodoljivo podsjećaju na američki Divlji zapad. Urbani, s dozom hipsterske atmosfere 90-ih godina prošlog stoljeća te kombinacijama koje uključuju maksi haljine navučene preko dolčevita, Dieselovi outfiti su sve, samo ne uniformirani.

Maštovite zakrpe na bomber jaknama izrađenim od sjajnih materijala, karo uzorak koji se provlači kroz modele zimskih kaputa i jakni snažno označavaju Dieselov povratak korijenima. "Destructed" detalji na voluminoznom pletivu dodatno osnažuju duh i temu same kolekcije. Funkcionalna senzibilnost odjevnih kombinacija, koja dinamično prati užurbani tempo gradskog asfalta, pojačana je modnim dodacima, uključujući i motorističke čizme sa zakovicama. Bunde prepoznatljivog crop reza, koje su zavladale street style kombinacijama te kožnate jakne izrađene od kvalitetne čvrste kože, komadi su zbog kojih ćete se podsjetiti zašto grunge nikada nije bio življi!


VIŠE O TEMAMAgrungeDieselgležnjačejaknekaputiženske jaknehaljinevestemajice




Povezano