20 H&M-ovih zimskih hitova: Haljine, džemperi, suknje...

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: H&M
Objavljeno 23.11.2012.

72

Pravo je vrijeme za tople skijaške džempere, pletivo, šalove, rukavice... Ali i haljine koje će vas u svečanim noćima transformirati u divu.

Dosad smo se igrali zime, a sada idemo ozbiljno! Danas je takozvani Crni petak (Black Friday), dan kada u SAD-u službeno počinje period velikih popusta, akcija i božićne kupovine. Ne treba posebno napominjati koliko trgovcima, posebno onim iz svijeta mode, znači ovaj neformalni blagdan uživanja u nekontroliranoj kupovini.
I high street brandovi spremni su za mjesec shoppinga, Božić i Nova godina riječi su koje će obilježiti prosinac. U H&M je stigla pošiljka toplih blagdanskih komada koji će vam olakšati preživljavanje na minusima, ali i mnoge od vas odvesti u onaj drugi tip minusa - financijski!
Vrijeme je za tople skijaške džempere, pletivo, šalove, rukavice... Ali i haljine koje će vas u svečanim noćima transformirati u divu. Od boja glavnu riječ vode crna, bijela i sve nijanse ružičaste, posebno one svjetlije. IN su haljine sa srebrnim detaljima glamurozne kožne i metalik suknje, dok će dnevne kombinacije biti nezamislive bez pletenih džempera i ženstvenih bluza i majičica. U galeriji fotografija čeka vas 20 H&M-ovih hit-komada za blagdansko razdoblje.

VIŠE O TEMAMAH&MdžemperiCrni petakBlack Fridayšaloviženske košuljerukavicepletivobluzesuknjeBožić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se