11. ožujka u H&M stiže opasno dobra kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2021.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Simone Rocha i H&M žele iskusiti osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije

Simone Rocha i H&M predstavljaju fotografije i film za predstojeću kolekciju Simone Rocha x H&M. Snimio ju je Tyler Mitchell, u njegovom potpisu optimističnog stila, kampanja poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije.
Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali.
Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledom i jedinstvenom ljepotom divi Rocha. Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward,  zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu - koja je napravila i soundtrack za film kampanje. Modeli, često prisutni u Rochinom svijetu -Tess McMillan i sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje.

Kampanja je rađena uz pomoć brojnih Rochinih dugogodišnjih suradnika; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver i frizerka Cyndia Harvey.

Foto: H&M

Foto: H&M

"Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru", kaže Simone Rocha.

VIŠE O TEMAMAH&MSimone RochaSimone Rocha x H&M
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se