10 prekrasnih MANGO haljina za prijelazni period i proljeće 2019.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.01.2019.

26

10 naših favorita iz prvog dijela Mangove kolekcije za proljeće 2019. je tu, vjerujemo da će bar jedna od ovih haljinica završiti i u vašem ormaru

U high-street trgovinama je u siječnju sve jasno, na jednoj su strani sniženi zimski komadi, a na drugoj, onoj osvježenoj, noviteti za prijelazni period i prvi dio proljeća. A ništa nema tako jaku proljetnu vibru kao lepršave haljine u živim bojama i ženstvenim uzorcima. U proljeće ćemo zakoračiti u nekim novim modelima, evo što nam je ponudio Mango!

Haljine s printom u prvom su planu, životinjski uzorak (od zmijskog do leoparda) predvodi ostatak kolekcija nakrcan romantičnim točkicama, prugicama i kariranim uzorkom.

Tako gdje nema printa, uskaču glamurozni detalji poput predimenzioniranih gumba u stilu nakita, preslatkih mašni i resa, koje možda nisu udarni trend, ali će imati što tražiti u proljetnim modnim shemama.

10 naših favorita iz prvog dijela Mangove kolekcije za proljeće 2019. je tu, vjerujemo da će bar jedna od ovih haljinica završiti i u vašem ormaru!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine s printomanimal printmidi haljinehaljine za izlasketočkaste haljineprugaste haljinehaljine dugih rukavakarirane haljine
Povezano