10 novih modela cipela iz Massa koje pristaju baš svima!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.04.2019.

0

Sandale nešto nižih potpetica za mnoge su žene još uvijek diskutabilna odluka – biraju ili vrtoglavo visoke ili potpuno niske

No, trendovi se mijenjaju! Mlada influenserica Pamela Smoljanić pokazala nam se kako ovaj trend može izgledati savršeno i u jednoj posve jednostavnoj kombinaciji.
"Ne nosim prečesto cipele na petu i divim se onima koji ih nose svakodnevno! Razlog nije njihova diskutabilna udobnost, moja lijenost niti činjenica da mi se takav model cipela ne sviđa. Razlog tome je isključivo moja visina.  Sa svojih 177 cm visine, u visokim petama imam osjećaj da pretjerano iskačem što mi se nikako ne sviđa. Ništa čudno, mi žene uvijek želimo točno ono što nemamo, zar ne?" – kazala nam je uvijek nasmijana Pamela te nadodala kako su upravo iz tog razloga kontroverzne 'kitten heels' njezin izbor i to u bijeloj boji!
Pamela Smoljanić za Mass

Pamela Smoljanić za Mass

Jednostavnost ovih cipelica potpuno ju je oduševila jer pristaju uz sve – od ležernih, pa sve to poslovnih kombinacija! Osim toga, dopao joj se i prorez koji vizualno produžuje noge te laska ženskoj figuri.

Što je Pamela odabrala u Massu

Što je Pamela odabrala u Massu

Na Massovim policama pronašli smo ovaj, ali i mnoštvo sličnih modela i jednostavno se – oduševili!

VIŠE O TEMAMAsandalecipeleMass Shoesženske cipeleniske cipelesandale s niskim potpeticamaPamela Smoljanić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se