10 najljepših proljetnih haljina s potpisom Bershke

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 09.04.2015.

805

Na Bershkinim policama čekaju vas kratke i duge haljine ukrašene cvjetnim printom, prugicama, resicama, čipkom... Odabrali smo 10 potencijalnih bestselera!

Pisati o lijepim i povoljnim proljetnim haljinama a ne spomenuti Bershku, bio bi prvorazredan modni i šopingholičarski grijeh. Ova popularna high-street članica španjolske grupacije Inditex dobro je izmiješala karte i ponudila cijeli niz simpatičnih, ženstvenih i razigranih haljina za sezonu okupanu suncem.

I ovog proljeća nosit ćemo haljnice sa cvjetnim printom, koji simbolizira buđenje svega oko nas, motivima iz prirode i romantičnim prugicama. Pravu poslasticu predstavljaju dvije prozračne duge ljetne haljine u pravim ljetnim bojama, a u krugu bestselera mogle bi se naći i mala crna haljina s resicama, denim haljina te neodoljivi kratki kombinezon začinjen čipkom u prirodnoj bijeloj boji.

I još jedna dobra informacija za kraj. Cijene modela koji vas čekaju u galeriji fotografija poprilično su ugodne, kreću se od 159 do 229 kuna. Uživajte u odabiru svoje savršene proljetne haljine!

> Još haljina za proljeće/ljeto 2015.


VIŠE O TEMAMABershkahaljineduge haljinekratki kombinezonihaljine s resicamakratke haljinecvjetne haljinemaksi haljine
Povezano