10 H&M midi suknji za proljeće 2022. koje želimo odmah

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.02.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Beskrajno ženstvene plisirane suknje u prvom su planu, a nosit će se i modeli s trendovskim uzorcima, od cvjetnog do životinjskog, te proljetni klasici poput traper suknji

Što je proljeće bez midi suknje? Jedan od simbola klimatološki ljepšeg dijela godine modni je 'must' bez kojeg ne možemo zamisliti proljetnu garderobu, a ove nam godine stiže u neodoljivim varijacijama usklađenim s najvećim trendovima sezone.

H&M

H&M

Profinjene, beskrajno ženstvene plisirane suknje u prvom su planu, stoga ne treba čuditi da i H&M-ova kolekcija za proljeće/ljeto 2022. vrvi upravo modelima u ovom điru. H&M donosi plisirane midi suknje u širokoj paleti boja, a vi sami odaberite koja nijansa najbolje pristaje vašem proljetnom 'moodu'.

H&M

H&M

Suknje s trendovskim uzorcima također su dobro pozicionirane, nosit čemo cvjetne, paisley i životinjske printeve.

Foto: H&M

Foto: H&M

I klasici su, naravno, u modi, a jedan od najvećih za ovo doba godine svakako je veličanstvena suknja od trapera. Ako nas pitate, u ormaru morate imati bar jedan denim model midi suknje!

H&M

H&M

Iz H&M-ove kolekcije za proljeće 2022. izdvojili smo 10 nama najljepših midi suknji, škicnite ih i odaberite svog favorita za tople dane.


VIŠE O TEMAMAmidi suknjeH&Msuknjesuknje s uzorkomplisirane suknjetraper suknjesuknje s printom
Povezano