10 haljina u kojima želimo zakoračiti u proljeće 2018.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.02.2018.

35

Od živih boja do vječne crne i bijele elegancije, od kariranog uzorka do cvijeća - ovo je priča o prvoj turi Mango haljina za proljeće 2018. godine!

Nova sezona čeka iz ugla, druga polovica veljače u znaku je početka lova na prve prave proljetne komade. Već sada na policama najtraženijih high-street brendova možemo pronaći gomilu trendovskih krpica za topliji dio godine, a 'skeniranje' ponude u Mangu započinjemo pregledom nove, izvrsne kolekcije haljina koju možemo promatrati i kao presjek najvećih proljetnih modnih krikova.

Birajte između ženstvenih i razigranih haljina s printom (cvijeće opet prednjači!) i superpopularnim kariranim uzorkom te elegantnih klasika u vječnim (ne)bojama - crnoj i bijeloj. Ako ste pak žudite za proljećem u punom sjaju, savršen izbor su haljine u veselim, smjelim, osvježavajućim bojama koje simboliziraju vedri duh nadolazeće sezone. Žuta, svijetlozelena ili narančasta? Taj izbor prepuštamo vama!

Dobra ideja su i haljine s romantičnim puf rukavima te jednostavni modeli začinjeni kristalima na ovratniku, koje možete nositi u različitim prilikama.

10 naših favorita iz nove kolekcije Manga pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoasimetrične haljinemala crna haljinahaljine s printomcvjetne haljinehaljine s puf rukavimamidi haljine
Povezano