Zvončica Vučković u kampanji za nakit koji se nosi u Hollywoodu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2019.

60

Zvončica Vučković za T.J. Jewels

Zvončica Vučković za T.J. Jewels

Nova kampanja unikatnog ručno rađenog nakita T. J. Jewels koji dizajnira Tomislav Janičić snimljena je ovih dana u Zagrebu

Za zaštitno lice nove kolekcije nakita T. J. Jewels odabrana je naša poznata, najdugovječnija manekenka Zvončica Vučković koju često možemo vidjeti u kampanjama domaćih i stranih brendova.
Foto: Filip Koludrović

Foto: Filip Koludrović

Zvončica je česti izbor zbog prepoznatljive sijede kose i statusa modne ikone koji je stekla dugogodišnjim iskustvom u tom poslu.
MUA: Kristina Atletić za Profokus

MUA: Kristina Atletić za Profokus

Unikatni nakit, kao što sam autor kaže, odražava ljubav prema formi i dizajnu: "Svaki komad metala je dio mene i ispisana priča mojih ruku".

Hair: Tea Matičević za Opium

Hair: Tea Matičević za Opium

Izrađen je od srebra sa sitnim zlatnim aplikacijama, uz detalje koralja, bisera i poludragog kamenja; zadovoljio je ukuse poznatih dama, ali i muškaraca domaće scene i Hollywooda.

Styling: Branka Atletić

Styling: Branka Atletić

Ovaj unikatni nakit nose Masimo, Josipa Lisac i Ivana Ergić, a u Hollywoodu Antonique Smith (nominirana za Grammy), Lyndie Greenwood, Clementyne Joy, Genine Hart, Melisa Haro.

VIŠE O TEMAMAZvončica VučkovićnakitTomislav JaničićFilip KoludrovićT. J. Jewels
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se