Žuta je imperativ! Hrvatske fashionistice bojama protiv jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.10.2018.

24

Sinoć je u kinu Kaptol Boutique Cinema održana još jedna Trés Chic premijera koju je u modnom smislu obilježila i dalje jako popularna žuta boja

Ovog puta ulaznica više tražila se za jedan od najiščekivanijih filmova godine – 'Zvijezda je rođena', gdje su sve dvorane Kaptol Boutique Cinema bile dupkom ispunjene. Zvijezda večeri bila je Maja Šuput koja je sa svojim Majushka mikrofonom potaknula mnoge da pjevaju i da ne odustaju od svojih snova. Što je jedna od okosnica ove fantastične ljubavne priče o kojoj danima izvještavaju svi svjetski mediji. Premijeru filma nisu propustili ni: direktorica CineStara i članica Uprave - Jadranka Islamović, Ana Radišić, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Zvončica Vučković, Lara Antić, Nenad Tatarinov, Marko Grubnić, Dalibor Petko, Antonija Šola te mnogi drugi.
'Zvijezda je rođena' s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama, film je koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja. To je ljubavna priča s kojom se svi mogu poistovjetiti  - ljubav, gubitak ljubavi, vrhunac ljubavi. Zbog ljubavi i glazbe se osjećamo živi. Originalna glazba naglašava svaku emociju u filmu, a intimni objektiv pod redateljskom palicom Bradleya Coopera bilježi svaki pogled i svaki dodir.  Cooper i Gaga u filmu spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak. 
Tko je sve došao na premijeru i što se nosilo - provjerite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAžuta bojaJadranka IslamovićAna RadišićMirjana MikulecMarija BorićZvončica VučkovićLara AntićNenad TatarinovMarko GrubnićDalibor PetkoAntonija Šola
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se