Zucchero u Opatiji 29. srpnja

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.07.2008.

0

Talijanska glazbena megazvijezda, Zucchero, u sklopu svoje "All The Best World Tour 2008." u organizaciji "Festivala Opatija" održati će open air koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji u utorak 29. srpnja 2008. godine s početkom u 21.30 sati.

Zucchero

Zucchero

Talijanska glazbena megazvijezda, Zucchero, u sklopu svoje "All The Best World Tour 2008." u organizaciji "Festivala Opatija" održati će open air koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji u utorak 29. srpnja 2008. godine s početkom u 21.30 sati. Koncert je najavljen i na službenim stranicama talijanskog showmana, koje se nalaze na adresi www.zucchero.it. Za "All The Best World Tour" Zucchero zasad ima ugovorenih 58 koncerata, od kojih su svi dosad održani, kako se vidi na njegovoj web stranici, bili kompletno rasprodani. Zuccherov novi singl "Tutti i colori della mia vita" sa albuma »All The Best«, na kojem se nalazi 39 starih Zuccherovih hitova i 5 novih pjesama, već hara po svjetskim top listama.

Koncert Zucchera se odrzava uz spomzorstvo "Hypo Alpe Adria Bank" u okviru ciklusa koncerata "Notti di note italiane", pod pokroviteljstvom generalnog konzula Republike Italije u Rijeci Fulvia Rustica, u suradnji s Talijanskom unijom i Narodnim sveučilistem u Trstu. Medijski pokrovitelji koncerta su: "Novi list", "Kanal Ri", "R-1", "Rirock.com", "La voce del popolo" i "Edit".

ULAZNICE po jedinstvenoj cijeni od 200 kuna pojaviti će se u pretprodaji od ponedjeljka na sljedećim prodajnim mjestima: "Festival Opatija" (051/271-377), Foto Shop "Bojanida" (051/333-610), TIC-na riječkom Korzu, www.ticketline.hr, www.histriafestival.hr (052/522-722), pulski Activa Travela  i Kompasove poslovnice u Istri.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se