Zrinka Ćorić iz Dubrovnika je nova Miss turizma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.09.2021.

0

Zrinka Ćorić i Dominik Tvorek. Foto: Nenad Šimunić

Zrinka Ćorić i Dominik Tvorek. Foto: Nenad Šimunić

Sinoć je u Zagrebu u Johann Francku održan izbor Luminera Miss i Mister Turizma Hrvatske 2021. Pobjedu je odnijela Zrnka Ćorić.

Lentu najljepše na izboru ljepote ponijela je Zrinka Ćorić iz Dubrovnika, dok je pobjednik izbora Dominik Tvorek. Njihovi drugi pratitelji su Miriam Jadrić i Hrvoje Dragozet , a lentu prve pratilje i pratioca ponijeli su Monika Vojvodić i Karlo Lemaić.

Miss i mister fotogeničnosti su Eva Jagatići Filip Frančišković dok suza Miss i mistera simpatičnosti proglašeni Ena Lalić i Josip Bilić

Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske koji su imali pripreme u Hotelu Republika u Zagrebu nosilo je kolekcije dizajnera Streetstyle, Startas, butik Etno Mara, MalaGbag, Tuxedo, Twister, Pletix i optika Marko.

Foto: Nenad Šimunić

Foto: Nenad Šimunić

Za frizure je bio zadužen tim Zanetti uz label.m i TopStil, a za šminku Martina Šimić i vizažistice iz Obrtničke škole za osobne usluge iz Zagreba.

U glazbenom dijelu programa koji su vodili Ida Prester i Dorijan Klarić nastupili su Zdenka Kovačiček, Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić te Robert Čolina.


VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteMiss turizma
Povezano