Zozibini Tunzi nova je Miss Universe, naša Mia Rkman u TOP 20

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.12.2019.

0

Zozibini Tunzi. Foto: PR/ Miss Universe Organisation

Zozibini Tunzi. Foto: PR/ Miss Universe Organisation

Južnoafrička ljepotica ponijela je titulu Miss Universe 2019, dok je naša predstavnica Mia Rkman izborila plasman među dvadeset najljepših

Zozibini Tunzi je Miss Universe 2019. Atraktivna Južnoafrikanka postala je 68. ljepotica sa ovom prestižnom titulom.
Naša predstavnica Mia Rkman blistala je u večernjoj haljini hrvatske dizajnerice Matije Vuice i plasirala se u TOP 20.
Zozibini ima 26 godina, dolazi iz grada Tsolo, aktivistica je i angažirana na projektu protiv svih oblika nasilja. Društvene mreže koristi kao platformu za razvijanje mišljenja protiv diskriminacije te je zagovornik prirodne ljepote i ohrabruje žene da budu prirodne i ono što jesu.

Mia Rkman

Mia Rkman

akon preliminarnog natjecanja, koje uključuje intervju sa članovima žirija te predstavljanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama održanom dva dana prije finala odabrano je po 5 predstavnica iz Europe, pet iz Afrike/Azije, pet sa američkog kontinenta i još pet najuspješnijih neovisno o kontinentu s kojeg dolaze nazvanih ''wild cards''.

PR/ Miss Universe Organisation

PR/ Miss Universe Organisation

Među dvadeset najljepših plasirale su se predstavnice Indnezije, Južne Afrike, Vijetnama, Nigerije, Tajlanda, Albanije, Francuske, Islanda, Hrvatske, Portugala, Portorika, Perua, Dominikanske Republike, Meksikoa, Sjedinjenih Država, Filipina, Venecuele, Indije, Brazila i Kolumbije.

Mia Rkman

Mia Rkman

Nakon razgovora sa žirijem i odgovora na pitanja, okrunjena je Zozibini Tunzi, njezinom prvom pratiljom proglašena je Portorikanka Madison Anderson, dok je druga Meksikanka Sofia Aragon.

Program su vodili Steve Harvey, nekadašnja Miss Universe Olivia Culpo te Vanessa Lachey. U ocjenjivačkom sudu finala bile su redom uspješne žene Gaby Espino, Bozoma Saint John, Cara Mund, Sazan Hendrix, bivša Miss Usa Crystle Stewart i bivše Miss Universe Paulina Vega i Riyo Mori Miss Universe, a nastupila je Ally Brooke.

VIŠE O TEMAMAZozibini TunziMiss Universeizbori ljepoteMia Rkman
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se